18 november concert Gospelgroep Vision 

Voor degenen die ons nog niet kennen: wij zijn Gospelgroep Vision uit Hilversum. Wij oefenen elke woensdagavond in de Emmauskerk van 19.30-22.00 uur. Wij verlenen onze medewerking aan kerkdiensten in de Emmauskerk. Daarnaast treden we ook nog op in andere kerken en verzorgingshuizen in Hilversum en omgeving. We vinden het een uitdaging om eens in de drie jaar een wat groter project neer te zetten . En nu, na maanden van voorbereiding en hard repeteren, is het dan weer zover.

Op zaterdag 18 november om 20.00 uur geven we een gospelconcert:

” Shout for joy !” 

Het concert bestaat uit gospelnummers van o.a. Steve Wilkinson, Jay Rousse, Emily French en nog vele anderen. Geniet van het vrolijke “Build on the rock” en laat je opzwepen door “Thine is the Kingdom”. Foto`s via de beamer en verbindende teksten maken het tot een mooi geheel.

Het belooft weer een bijzondere avond te worden o.l.v. Kit Bolster. Het koor wordt aangevuld met de solisten Lisanne de Jong en Michaël Schotanus. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door onze vaste pianiste Annemieke Jussen en door diverse leden van muziekvereniging BMol uit Kortenhoef.

Het concert duurt ongeveer twee uur met inclusief een korte koffiepauze. De kaartjes à 7,50 zijn in de voorverkoop te bestellen bij gospelgroepvision@gmail.com. Op de avond zelf kunt u vanaf 19.30 uur nog kaartjes aan de deur kopen à 8,50. Locatie concert: Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV Hilversum.

Hopelijk tot ziens op 18 november!